Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da  kutlanan ulusal bayramdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramıdır. Türkiye'de 1921'den itibaren "23 Nisan Milli Bayramı" adıyla kutlanmaya başlandı.

Okulumuzda kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı düzenlendi.

Okulumuzda yapılan Pi Günü etkinlikleri

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı düzenlendi.

Deprem Haftası Etkinlikleri ve Tatbikat

Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz bahçesine fidanlar dikildi.

Yeşilay Haftası Etkinlikleri kapsamında öğrencilere özlü sözler okundu.

Düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet CANLI okulumuzu ziyaret ederek yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine liseleri tanımaları için gezi düzenlendi.

Okulumuz öğrencilerinin, 2023 yapımı olan ATATÜRK adlı sinema etkinliğinden görüntüler...

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılan yarışmada 1. olan öğrencimize okul müdürü Yasin Gül tarafından hediyesi verildi.

Kas

Iğdır Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz Tuzluca Tuz Mağarasına geziye götürüldü.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını okulumuzda coşkuyla kutladık